Cristian Buican, candidat PNL Camera Deputaților, militează pentru construcția drumului expres Râmnicu Vâlcea – Tigveni care va face legătura cu Autostrada Pitești – Sibiu

Cel mai experimentat parlamentar vâlcean își asumă construirea unui drum extrem de important pentru Vâlcea!

“Guvernul PNL și filiala județeană a Partidului Național Liberal își asumă construcția drumului expres Râmnicu Vâlcea – Tigveni, drum pe 4 benzi care va face legătura cu Autostrada Pitești – Sibiu.
Militez pentru acest proiect de foarte mulți ani și, din păcate, niciun alt Guvern nu a acordat atenție necesităților de dezvoltare a infrastructurii mari in județul nostru. Știu, din discuțiile de pe teren, cât de mult își doresc vâlcenii această infrastructură rutieră care ar scurta timpul petrecut pe ruta Râmnicu Vâlcea – București mai mult de 30 de minute.
Imaginați-vă posibilitățile de dezvoltare economică ale județului nostru când orice investitor sau turist va putea ajunge din capitală la noi în aproximativ 90 de minute!
Eu am toată încrederea în Guvernarea Liberală, care a demonstrat în ultimul an că se axează pe investiții în infrastructură și dezvoltare economică, vă rog să aveți și dumneavoastră încredere în capacitatea candidaților PNL de a dezvolta Vâlcea!” – susține Cristian Buican, candidat PNL la Camera Deputaților.

Realizat de SC SOCIAL EVENIMENT SRL
Comandat de Partidul Național Liberal Filiala Vâlcea
CMF 11200025