Carmen Maria Preda, candidat PMP Camera Deputaților: “VOTAŢI PENTRU PROTECŢIA SPITALELOR! VOTAŢI PMP!”

“Marile neajunsuri din sistemul medical, dar şi multe tragedii sunt din cauza lipsei de transparentă în numirea managerilor din unitaţile medicale precum şi actualei legislaţii ce permite ca un şofer, un frizer sau un bodyguard să ajungă manager de spital.
Parcă nu mai contează nimic decât pilele, relaţiile şi culoarea carnetului de partid.
S-a ajuns mai rău decât înainte de 1990 când într-adevăr partidul decidea cine să fie director dar măcar nu ajungea şef la spital un mecanic auto sau un tîmplar.
PMP Vâlcea are pe lista de candidaţi la alegerile parlamentare de luna viitoare doi medici buni şi un psiholog.
Milităm pentru modificarea rapidă a actualei legislaţii în domeniul sanitar.
Managerii de unităţi medicale din ţară să fie doar medici, cu o experienţă în practică de minim 10 ani din care minim 2 ani în unitatea ce urmează să o managerieze. Managerii să aibă obligatoriu asigurări suplimentare în caz de management defectuos care să acopere pagubele materiale şi să răspundă pentru accidentele ce au loc din cauza dotărilor precare sau insuficiente. Trebuie să schimbăm nişte legi ce acum convin de minune partidelor mari. Trebuie să impunem ca în conducerea unităţilor sanitare să nu mai pătrundă clientelă politică ci doar profesionişti.
Votaţi în 6 decembrie candidaţii PMP Vâlcea! Prima poziţie pe buletinul de vot!” – Carmen Maria Preda, candidat PMP Camera Deputaților.

Realizat de SC SOCIAL EVENIMENT SRL
Comandat de Partidul Mișcarea Populară Filiala Vâlcea
Portal: www.evenimentvalcean.ro
CMF 11200012