Sorin Vasilache, mulțumit de sezonul de vară: “Au fost perioade în care stațiunea Olăneşti a fost la sută la sută ocupată”

Primarul stațiunii Olănești, Sorin Vasilache, este foarte mulțumit de modul în care a decurs sezonul de vară, din punct de vedere al turismului.

“Începând cu luna iunie și terminând cu 15 septembrie, stațiunea a fost plină. Au fost perioade în care nu se găsea nici măcar un loc de cazare. Asta normal că ne bucură dar nu înseamnă că nu este loc de mai bine. Este adevărat că ne-a ajutat mult și acel SPA care s-a deschis la Tisa și care a atras mulți turiști. Vom face tot posibilul ca vara viitoare să fie și mai bine și ne pregătim pentru sezonul de iarnă, și atunci la Olănești vine un număr mare de turiști”, ne spune edilul.
Altfel, zilele următoare administrația condusă de Sorin Vasilache va depune un nou proiect și speră să primească în scurt timp finanțare: “Acum vom depune proiectul de construire a bazei sportive din Olănești-Sat. Vom face două terenuri, dintre care unul mare, de fotbal, cu gazon natural. Celălalt o să fie de dimensiuni mai mici și pe el se va putea juca tenis, volei sau baschet. Baza sportivă va avea iluminat public, alei, clădire cu vestiare dotate cu tot ce este necesar, de asemenea o să fie un parc. Zilele viitoare îl vom depune la ADR Craiova și eu cred că vom primi finanțare. Valoarea proiectului este undeva la 2 milioane de euro și este unul foarte util pentru oamenii din Olănești, dar ne va ajuta și în activitatea turistică”, spune Vasilache. (G.C.)