Regal handbalistic la Râmnicu Vâlcea! Ramona Farcău-super meci de retragere

Cele mai titrate jucătoare de handbal din țara noastră vor putea fi urmărite de vâlceni în Sala Traian, sâmbătă 5 august, într-un meci în care actuala echipă a Râmnicului HCM va întâlni formația OLTCHIM 2010. Din fosta echipă de legendă nu vor lipsi decât două jucătoare care nu pot participa din păcate.


Ramona Farcău are un super meci de retragere

Este un meci spectacol, ultimul meci în care va juca handbal Ramona Farcău – fostă componentă a echipei de aur a OLTCHIM!
Evenimentul este organizat de RFH Sports &Management. În deschiderea partidei care va avea loc la ora 19.00 se va desfășura, la ora 16.00, un meci între două cunoscute formații de junioare.
Biletele se pun în vânzare vineri de la ora 15.30 la Sala Traian. Prețul unui bilet este de 15 lei, iar organizatorii îndeamnă publicul să păstreze biletul de intrare pentru că în pauza meciului se vor acorda, prin tragere la sorți, multe premii surpriză spectatorilor, iar tragerile la sorți a acestor tombole se fac după seria biletelor de intrare.


Va fi o coregrafie cu multe lumini, muzică, zăpadă carbonică, un adevărat spectacol așa cum merită toate aceste fete care au adus de mii de ori bucurie în sufletele vâlcenilor.
Ramona Farcău, una din cele mai elegante și inimoase jucătoare care au evoluat la Râmnicu Vâlcea va urma să rămână legată de handbal și după acest meci de retragere. După modelul Hagi, ea va investi într-un Club privat de handbal în București unde vrea să formeze jucătoare de la zero, să le pregătească pentru viață și pentru performanță, fiind ajutată de un inimos grup de prieteni.


Iubitorii handbalului vor putea achiziționa de la un stand specializat, amplasat în holul Sălii Polivalente, suveniruri personalizate cu numele Oltchim sau al unor jucătoare: tricouri, eșarfe, magneți, dar și o ediție specială a Revistei 100% Sport- partener media al acestui eveniment.

Cristina Neagu- cea mai cunoscută jucătoare de handbal din țară

A jucat pentru Oltchim între anii 2009 – 2013. Desemnată de trei ori cea mai bună jucătoare a lumii, câștigătoare a trofeului Champions League, Cristina mulțumește pe facebook vâlcenilor pentru susținere și îi invită să fie alături de fete în Sala Traian sâmbătă!

Ramona Farcău ne-a declarat că are emoții mari, că acestea vor atinge punctul culminant la ora începerii meciului, dar că este fericită că va mai juca o dată în Râmnicu Vâlcea, în sala în care publicul este unul minunat și extrem de apropiat de jucătoare. Marea jucătoare a mulțumit și presei locale care a susținut mereu fenomenul handbalistic și a promovat evenimentele sportive!
“Vom oferi un meci spectacol, un meci pentru acești oameni minunați din Râmnicu Vâlcea care au fost mereu alături de noi când jucam la Oltchim și care acum sunt alături de fetele de la HCM care au format o echipă profesionistă, o echipă care joacă spectaculos și are obiective ambițioase așa cum am avut și noi mereu!”, ne-a spus cu emoţii marea handbalistă.

Traian GUMINSKI