Percheziţie domiciliară la o persoană bănuită de furturi din locuinţe, în Vlădeşti

În dimineața zilei de ieri, 22 noiembrie, polițiștii din cadrul Postului de poliție Vlădești și Poliției orașului Băile Olănești, sprijiniți de luptători din cadrul S.A.S.Vâlcea au descins la locuinţa unei persoane bănuită de furturi din locuințe.

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în Vlădești, fiind vizată o persoană bănuită de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.
Din cercetări a reieşit că bărbatul de 32 de ani, din Vlădești, ar fi pătruns prin efracție în 3 locuințe de pe raza comunei, în anii 2016-2017 și ar fi sustras mai multe bunuri, în special scule electrice, prejudiciul, recuperat parțial, ridicându-se la aproximativ 10.000 de lei.
În urma percheziției, polițiștii au identificat la locuința tânărului telefoane mobile, cartele sim, scule electrice, proiectoare video și alte bunuri care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.
Față de persoana bănuită s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, iar în cursul zilei de astăzi, urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă.