Mai puţin de 1 milion de lei pentru proiectele din Muereasca

Ion Ungureanu, edilul comunei Muereasca a depus joi, 12 octombrie, cererile pentru ultimele două avize necesare finalizării documentaţiilor pentru depunerea celor două proiecte la Ministerul Dezvoltării.

Aşa cum am mai relatat este vorba de construirea unui pod în Muereasca de Sus şi de asfaltarea unui drum. Contractele de finanţare pot fi încheiate numai după obţinerea mai multor avize. Ne mai lipsesc cel de la Mediu pentru care tocmai am depus solicitarea şi documentele şi de la SGA. Sper din inimă să reuşim să avem gata documentele, avizele de fapt, la finele săptămânii viitoare şi să reuşesc să închei contractele cu Ministerul. Nu ne-au aprobat decât aceste proiecte şi măcar pentru acestea să obţinem banii@, ne-a declarat puţin dezamăgit de birocraţie primarul din Muereasca.
Cele două proiecte aprobate pe Ordonanţa 28 pentru comuna Muereasca nu însumează nici măcar un milion de lei. Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene a aprobat finanţare de 328.808 lei pentru proiectul de modernizare a Drumului Comunal 171 Muereasca de Sus – Pripoara, km 0+000 – 1+050, 1,05km şi 634.000 de lei, pentru construirea podului peste pârâul Muereasca în satul Muereasca de Sus. (T.G.)