FOTO River Plaza Mall a găzduit concursul “Micul Pieton” organizat de Bogdan Ţigaret

Vineri, 6 octombrie, Centrul Pentru Prevenirea Accidentelor de Circulaţie şi de Muncă, în parteneriat cu IPJ Vâlcea a organizat Ediţia a II-a a concursului “Micul Pieton”.


În cadrul acestui concurs 60 de elevi din clasa a II-a de la Colegiul de Informatică “Mircea cel Bătrân” şi Şcoala Gimnazială “Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea au susţinut mai multe probe. În cadrul probei teoretice echipele formate din câte 6 elevi au răspuns la întrebări de cultură generală din domeniul circulaţiei rutiere. O altă probă a fost crearea de scurte poezii de către elevi, urmată de proba – desenarea unui Oraş al Viitorului. Participanţii au fost premiaţi, ei au fost însoţiţi la concurs de învăţătoarele lor care consideră aceste acţiuni extrem de importante pentru siguranţa copiilor în condiţiile în care municipiul Râmnicu Vâlcea are un trafic rutier în creştere.


Gazda concursului a fost River Plaza Mall. Inginerul Bogdan Ţigaret, directorul Centrului de Prevenire a Accidentelor a declarat: “Mă bucur pentru ca am reușit și anul acesta sa organizez Concursul “Micul Pieton”.
Pe lângă bucuria copiilor care au participat la acest eveniment, lucrul care m-a motivează este energia acestor copii și dorința lor de a învăța cât mai mult.FELICITĂRI doamnelor învățătoare și părinților ce i-au însoțit.
Mulțumesc din suflet River Plaza Mall pentru ca susțineți activitățile de educație și prevenție rutieră”.