Fonduri pentru cetăţenii din Slătioara

Miercuri, 28 iunie, de la ora 17.45, primăria Comunei Slătioara şi Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Microregiunea Horezu a organizat o întâlnire de promovare a măsurilor din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a Microregiunii Horezu 2014-2020, care vor fi lansate începând cu luna iulie.

Întâlnirea a avut loc la Căminul Cultural Mogeşti (lângă Casa de Cultură). Experţi ai GAL Microregiunea Horezu au prezentat informaţii complete privind măsurile şi detalii referitoare la procedurile de accesare a fondurilor disponibile pentru fiecare măsură în parte în cadrul programului LEADER.
Au fost prezenţi cetăţeni ai comunei şi agenţi economici interesaţi în dezvoltarea unor proiecte locale finanţate prin măsurile SDL GAL Microregiunea Horezu.
Primarul Sorin Romcescu spune că vor mai fi organizate întâlniri de informare, dar că primăria are uşile deschise pentru toţi cei care sunt interesaţi, iar funcţionarii administraţiei locale sunt pregătiţi să ofere sprijin celor care pot şi doresc să dezvolte proiecte.
“Sprijinim constant cetăţenii şi societăţile care doresc să facă investiţii în zona noastră, să deschidă o afacere sau să dezvolte una existentă. Încercăm să găsim soluţii punctuale pentru fiecare caz şi să acordăm orice sprijin legal pe care îl putem da acestor oameni. Personal sper ca în anii următori dezvoltarea infrastructurii din întreaga zonă să atragă investiţii, să apară noi locuri de muncă şi să crească nivelul de trai nu numai al celor din comuna noastră dar a tuturor cetăţenilor din zona Horezu”, ne-a precizat edilul şef al comunei Slătioara (T.G.)