Eveniment Rotary Club: Promenada Inimilor la Râmnicu Vâlcea!

Duminică 1 octombrie 2017 a avut loc la Râmnicu Vâlcea evenimentul Promenada inimilor, la care au participat peste 300 de copii, tineri și adulți.


“Sănătatea este în mâinile fiecăruia dintre noi. Noi cei din Rotary suntem dedicaţi comunităţii în care
trăim, iar acum am avut ocazia, pentru al patrulea an consecutiv, să arătăm acest lucru printr-un proiect inițiat în urmă cu mai mulți ani de rotarienii din România și Republica Moldova!
Evenimentul a fost organizat de Rotary Club Râmnicu Vâlcea și Rotary Club Râmnicu Vâlcea-Cozia, în
colaborare cu Primăria Râmnicu Vâlcea.


Mulţumesc presei, care a susținut în fiecare an această acțiune, Primăriei Râmnicu Vâlcea, tuturor partenerilor și sponsorilor care de fiecare dată au contribuit la bunul mers al evenimentului.
Promenada Inimilor este un concept simplu şi inovator care are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea. Proiectul implică amenajarea (realizată încă din anul 2014 pe bulevardul Dem Rădulescu), în parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea, a unei rute accesibile pe care publicul de toate vârstele este încurajat să facă mișcare și în organizarea anuală a unei plimbări cu participare numeroasă”, afirmă Mihai Mădălin, președinte 2017-2018 Club Rotary Râmnicu Vâlcea.

Share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0