„Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare şi serviciilor private pentru situaţii de urgenţă”, pe Stadionul Municipal Rm. Vâlcea

În zilele de 13 și 14 iulie a.c., începând cu ora 08.30, pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea se vor desfăşura „Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare şi serviciilor private pentru situaţii de urgenţă” – etapa interjudeţeană.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare şi serviciilor private pentru situaţii de urgenţă din România se organizează anual, pe etape, de către toate inspectoratele judeţene pentru situaţii de urgenţă, sub coordonarea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.
Echipele înscrise în concurs vor susţine trei probe: „Ştafeta 4X100 m”, „Pista cu obstacole pe 100 m” şi „Dispozitivul de intervenţie”.
Câştigătorii fazei judeţene, atât de la serviciile voluntare cât şi de la cele private, participa la faza interjudeţeană, organizată, anul acesta, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” al Judeţului Vâlcea.
Echipajele participate sunt reprezentantele județelor: Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinți, Olt și Vâlcea.
La etapa naţională vor participa echipele clasate pe primul loc în etapa interjudeţeană, serviciile câştigătoare ale etapei naţionale din anul precedent, serviciile câştigătoare ale etapei judeţene din judeţul organizator.