Administrația din Costești va asfalta toate străzile

Primarul Toma Peștereanu a semnat cu ministrul Paul Stănescu cel mai important contract de finanțare pentru comuna Costești.

Guvernul a aprobat finanțarea a trei proiecte depuse de administrația din Costești (unul din acestea find un proiect comun cu administrațiile din Bărbătești și Pietrari pentru asfaltarea unor drumuri de interes local).
Cel care a necesitat un volum de muncă mai mare pentru obținerea avizelor și realizarea documentației este proiectul care vizează asfaltarea străzilor din localitate.
Ministerul Dezvoltării va finanța această lucrare cu maxim 3,412,665.00 lei noi.
Edilul din Costești crede că în curând vor începe lucrările și este convins că acest proiect este cea mai importantă realizare a administrației din acest mandat deoarece va permite localnicilor să beneficieze de o rețea de străzi moderne, asfaltate de care se vor bucura și turiștii al cărui număr crește de la an la an în zonă. Este posibil în cazul în care licitația se va desfășura repede și nu vor fi contestații ca lucrările de modernizare a străzilor din Costești să demareze chiar în acest an. Performanța administrației din Costești este notabilă ținând cont că majoritatea administrațiilor din țară care au proiecte asemănătoare nu au reușit încă să finalizeze documentația necesară depunerii la Minister a dosarului pentru contractele de finanțare. (T.G.)